Úvod    Blog    čo to o mne

čo to o mne

ahojte,

rada by som sa Vám predstavila :)

Tento môj eshop vznikol začiatkom roku 2015, od 1.1.2015 som oficiálne živnostníčkou (podnikateľkou)

Od malička som mala vzťah k ručným prácam, moja mamina bola veľmi kreatívna a zručná. Maminu najviac bavilo šitie (toto jediné mňa nikdy nenadchlo), stále nám (mne a sestre) vymýšľala nové šaty. Na každú rodinnú oslavu sme mali nové. Mamka tiež bola zručná v háčkovaní, pletení a vyšívaní a toto naučila aj mňa.

A viete čo som sa po rokoch dozvedela? Moja sestra mi len pred pár rokmi povedala, že všetky gombíky, ktoré som ja prišila, moja sestra ich musela znova prišiť ... tie moje vraj neboli prišité pekne :) Takéto boli moje handmade začiatky ... v detstve a dospievaní

Šperkom a ich výrobe z korálikov Preciosa som sa začala venovať keď som už mala dávno po 30-tke. Bola to pre mňa akási psychohygiena. Forma relaxu, vypnutie od všetkých bežných povinností ... môj svet :)

 

 

   

 

Máme 3 deti. Ale až počas tretieho tehotenstva som začala pomaličky tvoriť. Najprv to boli korálikové stromčeky, potom papierové košíky, ale až keď som natrafila na Zdenku, ktorá vyrábala nádherné náušnice zo Swarovski krištálov - tak mi učarovali, že som sa musela naučiť ich vyrábať .... pre mňa to bolo úplne nové zistenie, že dokážem niečo tak nádherné vyrobiť :) 

Boli to podobné Swarovski šperky ako tieto moje: